Dialog med borgerne skal sikre trygheden i Augustenborg

Profilbillede
dato

Den Mobile Politistation er i Augustenborg i dag klokken 13-15.

I dag er Den Mobile Politistation i Augustenborg. Her kan borgerne møde betjente, stille spørgsmål og tage en snak.

Syd- og Sønderjyllands Politi reagerer på, at en ny facebook-gruppe er dannet i Augustenborg, og i den udtrykker borgerne bekymring og utryghed.

 

Vi er derfor til stede fra klokken 13-15 i dag med Den Mobile Politistation ved SuperBrugsen på adressen Stadionvej 1.

 

Syd- og Sønderjyllands Politi er opmærksomme på, at der er anmeldt flere indbrud i området. En person fra lokalområdet er sigtet for 4 forhold begået i marts og april, og politiet har fortsat fokus på efterforskning af de øvrige anmeldelser, vi har modtaget, ligesom vi har øget patruljemæssig fokus på Augustenborg.

 

Samtidig er det en del af politiets opgave at sikre tryghed for borgerne:

”Når vi i Syd- og Sønderjyllands Politi ser en ny facebook-gruppe, som er oprettet på baggrund af utryghed i et område, tager vi det alvorligt. Vores dialog med borgerne er et af de vigtige elementer, og den håber vi at få i dag, når vores mobile politistation rykker ud. Vi er til for borgerne, og ser eller hører de noget mistænkeligt, er de altid velkomne til at ringe 1-1-4. Det er vigtigt, at al kriminalitet bliver anmeldt”, siger vicepolitiinspektør Henning Marcussen, som er leder af Område Syd hos Syd- og Sønderjyllands Politi.

Når Den Mobile Politistation besøger et område, giver det ofte både dialog og tip til politiet, og så benytter politiet muligheden til at fortælle om den indsats, vi gør i området, så borgerne ved, hvad der sker. Derudover deler betjentene ud af gode råd og vejledning til borgerne om at sikre deres hjem mod indbrud.

Denne artikel er skrevet af Martin Johannes Madsen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Syd- og Sønderjyllands Politi.
Kilde: Syd- og Sønderjyllands Politi