Genopslag - Naturvidenskabelig kandidat til Jordbrugskontrol

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vil du være med til at kontrollere gødningsregnskaber og gødningsprodukter og herigennem bidrage til at minimere udledningen af næringsstoffer til vores vandmiljø? Kan du formidle faglige problemstillinger og løsninger på en let forståelig måde? Vil du være en del af et velfungerende team, hvor vi hjælpes ad ved at sikre forsvarlig anvendelse af gødning? Så har vi jobbet til dig

Fra regler til effekt i marken med bedre miljø til følge
Gennem kontrollen med gødningsprodukter er vi bl.a. med til at sikre, at landmændene har de bedste forudsætninger for at anvende gødninger og jordforbedringsmidler korrekt. Dette understøtter desuden kontrollen med gødningsregnskaber, hvor vi kontrollerer landbrugsvirksomheders forbrug af kvælstof og fosfor. Vores målsætning er, at sørge for, at landmænd, producenter, gartnerier, planteskoler og andre lever op til de fastsatte regler for de forskellige ordninger til gavn for miljøet.

Der er både EU-regler og nationale krav til gødningsprodukter, som skal overholdes, for at produkterne kan anvendes i landbruget. Ved at vejlede om og administrere reglerne for gødningsprodukter, er vi med til at sikre bæredygtig udvikling af nogle af Danmarks største eksporterhverv, der lever af og med naturen – og det er vi stolte af.

Kontrol af gødningsprodukter og gødningsregnskaber
Du vil især komme til at arbejde med:

 • Kontrol af gødning og jordforbedringsmidler
 • Henvendelser om nye gødningsprodukter, herunder afklaringer omkring indholdsstoffer
 • Kontrol af gødningsregnskaber
 • Henvendelser fra konsulenter og landbrugere om kontrollen med gødningsregnskaber
 • Faglige afklaringer i forbindelse med sagsbehandlingen
Herunder også:

 • Udarbejdelse af instrukser til brug i kontrollen
 • Implementering af nye regler og IT-opsætning, der sker agilt i styrelsen.
 • Samarbejde med andre enheder i styrelsen for at sikre, at regler, kontrol og sagsbehandling hænger sammen både i teamet og på tværs
 • Deltagelse i faglige drøftelser og samarbejde med andre myndigheder
 • Sammenstille statistikker og kontrolrapporter på baggrund af de årlige kontroller
 • Bidrage fagligt til udformning og fortolkninger af regler på området
 • Besvare henvendelser fra virksomheder – både på dansk og engelsk, herunder sparring med andre EU-landes myndigheder
Vi tilbyder dig et spændende og selvstændigt job i et kollegialt miljø med en åben ledelsesstil. Vi lægger vægt på, at det skal være sjovt at gå på arbejde, og vi kan tilbyde fleksible arbejdstider på en familievenlig arbejdsplads. Du kan se frem til en spændende og udfordrende hverdag med mange samarbejdspartnere både internt, eksternt. Du får stor faglig indsigt og gode muligheder for at udvikle dig og lære nyt.

Om dig
Du er naturfagligt uddannet, eks. cand.scient. i biologi, mikrobiologi, kemi eller miljøkemi, cand. agro. eller lignende.

Du har en interesse og flair for IT, da du skal arbejde i mange forskellige IT-systemer.

Du arbejder helhjertet for sammenhæng på tværs af fagligheder og faggrupper. Du tænker fremad og trives med at sætte dig ind i nye aspekter af en problemstilling og kommer med bud på løsninger.

Du er god til at holde overblik og derved i stand til at foretage prioriteringer.

Dine afgørelser, faglige vurderinger og oplæg formidler du forståeligt, kort og korrekt med solid faglighed, og du er i stand til at formidle engelske skriftlige svar på henvendelser fra virksomheder i hele verden.

At have lyst til at forankre høj faglighed og sikre stabil drift i Landbrugsstyrelsen i Augustenborg er en forudsætning.

Velkommen til Jordbrugskontrol
Jordbrugskontrol i Augustenborg består af ca. 80 engagerede medarbejdere fordelt på 4 teams. Vi har som hovedopgave at føre kontrol og sagsbehandle indenfor miljø- og økologiområdet, samt planlægge og kvalitetssikre kontrollen af reglerne på jordbrugs- og virksomhedsområdet. Du bliver en del af Team Kvælstof, hvor vi arbejder med kontrol af gødningsprodukter, gødningsregnskaber, registerordninger samt efterafgrøder. Vi prioriterer at være fagligt stærke og at dele viden på kryds og tværs internt i teamet og enheden samt på tværs af ministeriet.

Ansættelsesvilkår
Du vil blive ansat som fuldmægtig i henhold til relevant overenskomst for akademikere i staten. Der er mulighed for at forhandle tillæg efter kvalifikationer.

Ansættelsesområdet er Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri med tilhørende institutioner og tjenestestedet er Landbrugsstyrelsen, Augustenborg Slot 3, 6440 Augustenborg.

Stillingen, der er en fuldtidsstilling, ønskes besat senest den 1. august 2024.

Kontakt
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder Jette Bøjskov på telefon 22689616, mail jetboj@lbst.dk.

Du kan læse mere om Landbrugsstyrelsen på www.lbst.dk/job.

Ansøgning
Søg stillingen ved at sende en ansøgning inkl. CV, eksamensbevis og evt. referencer online i vores rekrutteringssystem (tryk på ”Søg stilling”) senest søndag den 28. april 2024.

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler i uge 19.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Sønderborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Landbrugsstyrelsen, Nyropsgade , 1602 København V

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 28-04-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6029534

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet