Kandidat med flair for planter og den økologiske produktionsmetode

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Brænder du for at fastholde og styrke troværdigheden til det røde Ø-mærke? Har du lysten til at arbejde med den grønne omstilling, og har du ovenikøbet en faglig baggrund indenfor planteavl? Så har Team Økologiadministration i Landbrugsstyrelsen den helt rigtige stilling til dig. Du kommer til at arbejde i et team med engagerede kolleger og på en fleksibel arbejdsplads, hvor fagligheden er i fokus, og hvor samarbejde og humor også har høj prioritet.

Velkommen til Team Økologiadministration – din nye arbejdsplads
På din første arbejdsdag vil du bevæge dig ind i de historiske rammer på Augustenborg Slot og blive mødt af et imødekommende team. Fra din kontorplads vil du, imens du starter din computer, kunne kigge ud på de smukke omgivelser med fredskov og fjord.

Vi møder ind for at sætte vores faglighed i spil til gavn for økologien, og vi gør os umage med at vejlede og kontrollere de ca. 4000 økologiske bedrifter og 175 økologiske forsyningsvirksomheder.

Teamet består af 20 kolleger, som er en god blanding af dygtige plante- og husdyrfaglige profiler, jurister og kontorfunktionærer. I teamet arbejder vi tæt sammen på tværs af funktioner og faglighed i et åbent kontormiljø, hvor der er plads til fordybelse, men også faglig sparring. Teamet er en del af enheden Jordbrugskontrol i Landbrugsstyrelsen, hvor der udover økologiadministration også løses opgaver i relation til kvælstof-/gødningskontrol og krydsoverensstemmelse/konditionalitet.

Vi samarbejder også tæt sammen med kontrollørerne, der foretager kontrollen ude i marken, og vores kolleger i København, der fortolker de nationale regler og EU-lovgivningen. Hos os får du mulighed for at være med til at gøre paragrafferne anvendelige ude hos landbrugerne.

Dine kommende kolleger siger om teamet:

”Jeg søgte job i Landbrugsstyrelsen, da jeg havde hørt om det faglige miljø. Det er som at komme på Landbohøjskolen igen.”

”Den store faglighed i teamet betyder, at det altid er spændende at gå på arbejde. De faglige udfordringer løses i fællesskab og ofte også i samarbejde med økologikontrollører og kollegerne i København.”

”Som ny i teamet er jeg blevet taget godt imod, og mine kolleger tager sig altid tid til mine spørgsmål.”

”Du kommer til at bruge din faglighed i en bred pallette af spændende og afvekslende opgaver, i samspil med teamet af dygtige og engagerede kolleger. Vores styrke er, at selv i en travl hverdag er der ikke langt til smil og et godt grin.”

Resultatorienteret profil med gode samarbejdsevner
Du har en faglig baggrund indenfor jordbrug eller naturvidenskab fx agronom, biolog, jordbrugsteknolog eller lignende. Det er en fordel, hvis du har kendskab til landbrugsbranchen og forståelse for praktisk landbrug og/eller gartneri.

Du kommer til at bidrage med at afklare nogle af de mange faglige problemstillinger, som opstår i forbindelse med kontrol på de økologiske bedrifter og forsyningsvirksomheder og den efterfølgende sagsbehandling.

Du kommer til at:

  • Behandle sager om overtrædelse af økologireglerne konstateret på økologikontrolbesøg
  • Afklare specifikke faglige spørgsmål og yde sparring til kolleger og interessenter
  • Bidrage aktivt med din faglige viden i teamet. Fx indenfor økologisk jordbrug, gødning, planteavl, brugen af økologisk planteformeringsmateriale, plantebeskyttelse og/eller omlægning til økologisk produktion.
  • På sigt også blive involveret i udarbejdelse af instrukser og vejledninger til kontrollen og branchen samt tværgående samarbejder, hvor din faglighed spiller en stor rolle.
Vi søger dig, som:

  • Kan samarbejde med forskellige faggrupper
  • Har interesse for landbrugserhvervet og for den økologiske produktionsmetode
  • Trives med opgaver, hvor der er klare mål for sagsbehandlingen
  • Er systematisk og struktureret i din opgaveløsning og er opmærksom på at sikre den rette kvalitet
  • Har mod på at sætte sig ind i nye, relevante fagsystemer og sagsområder.
Hvis du derudover trives i et inspirerende fagligt miljø, hvor omgangstonen er åben og fri, og hvor der er rum til dialog og udvikling, så er dette den rigtige stilling for dig. Erfaring med offentlig administration er naturligvis en fordel, men det vigtigste er, at du har lyst til at arbejde med god forvaltning i en politisk styret organisation. Derfor tager vi også meget gerne imod din ansøgning, hvis du er nyuddannet – vi har nemlig også rigtig god erfaring med at ansætte nyuddannede.

Ansættelsesvilkår
Har du en akademisk uddannelse vil du blive ansat som fuldmægtig i henhold til relevant overenskomst for akademikere i staten. Afhængig af kvalifikationer er der mulighed for at blive ansat som specialkonsulent.

Er du uddannet jordbrugsteknolog vil du blive ansat efter Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og OAO (Det Statslige Område) samt tilhørende organisationsaftale for Jordbrugsteknologer.

Ansættelsesområdet er Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri med tilhørende institutioner, og tjenestestedet er Landbrugsstyrelsen, Augustenborg Slot 3, 6440 Augustenborg.

Stillingen, der er en fuldtidsstilling, ønskes besat pr. 1. august 2024

Kontakt
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder Maria Kjær Elsner på telefon 22 60 93 06 eller fuldmægtig Morten Petersen på telefon 72 42 90 58.

Du kan læse mere om Landbrugsstyrelsen på vores hjemmeside www.LBST.dk.

Ansøgning
Søg stillingen ved at sende en ansøgning inkl. CV, eksamensbevis og evt. referencer online i vores rekrutteringssystem (tryk på ”søg stilling”) senest søndag den 26. maj 2024.

Samtaler forventes afholdt den 29. maj i Augustenborg.INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Sønderborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Landbrugsstyrelsen, Nyropsgade , 1602 København V

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 26-05-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6045713

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet